Varmt välkomna till Hällesdalens Gård!

Här finns något för alla – för familjen, släkten eller födelsedagskalaset. För er livsnjutare som uppskattar att ha tillgång till naturen, havet och fridfullheten. Våra boenden lämpar sig också bra för konferenser eller andra sammankomster med fokus på gemenskap och umgänge.

I viken ligger hällesdalens gård, ljuvligt inbäddat mellan hav och skog.

I viken ligger hällesdalens gård, ljuvligt inbäddat mellan hav och skog.

Naturen är oslagbar med höga berg, vacker skog och porlande bäck. Liksom hav, bohusländska klippor och långgrund barnvänlig sandstrand. 

På Hällesdalens Gård finns tre hus: Annexet, Torpet och Vita huset. Varje hus har en egen trädgård med altan och utrymmen för umgänge. Våra hyresgäster disponerar gemensamt gårdens stora grönytor, lekplats och har tillgång till strand, brygga och våra kajaker, supar och bastubåt. Från hösten 2018 finns möjlighet att hyra till en motorbåt för fiske och bad.

Förutom uthyrningsverksamhet bedrivs här skogsbruk, vi har ett sågverk och småskaligt snickeri. Om du har frågor eller vill veta mer om oss är du välkommen att mejla eller ringa oss! För fler bilder från oss och våra gäster kika på Hällesdalens Boende & Konferens på Facebook och Instagram @hallesdalen

 

 

MEJL BOENDE: 

HALLESDALENSGARD@GMAIL.COM

 

TELEFON:

Annika +46-706-276964

Jonas +46-761-122565

 Foto: Annika Knutsson

 

Webbdesign: Tess Johansson Frisell

Kontakt: skalascandinavia@gmail.com