__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

VARMT Välkomna till Hällesdalens Gård!

Här finns något för alla – för familjen, släkten, arbetskamraterna eller födelsedagskalaset.

Naturen är oslagbar med höga berg, vacker skog och porlande bäck. Liksom hav, bohusländska klippor och långgrund barnvänlig sandstrand. Våra boenden lämpar sig också bra för konferenser eller andra sammankomster.

På Hällesdalens Gård finns tre hus: Annexet, Torpet och (Vita huset). Varje hus har en egen trädgård med altan och utrymmen för umgänge. Våra hyresgäster disponerar gemensamt gårdens stora grönytor, lekplats och har tillgång till strand, brygga och våra kajaker, supar och bastubåt.

Förutom uthyrningsverksamhet bedrivs här skogsbruk, vi har ett sågverk och småskaligt snickeri. Om du har frågor eller vill veta mer om oss är du välkommen att mejla eller ringa oss! 

 

 

 

I viken ligger hällesdalens gård, ljuvligt inbäddat mellan hav och skog.

I viken ligger hällesdalens gård, ljuvligt inbäddat mellan hav och skog.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

MEJL BOENDE: 

HALLESDALENSGARD@GMAIL.COM

 

TELEFON:

Annika +46-706-276964

Jonas +46-761-122565