Torpet / Annexet / Vita huset

Torpet

Med bäcken porlande bakom knuten och skogen i ryggen ligger detta charmiga hus från mitten av 1700-talet med tillhörande gäststuga. Husen ligger endast 100 meter till havet där det finns långgrund sandstrand och båt/badbrygga. Från uteplatsen har man utsikt över havet och vår roliga naturlekplats.


I bottenplan finns stort lantkök med vedspis (och vanlig),  bar och matplats med havsutsikt. Vardagsrum med braskamin och härligt soffhäng. Ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och med badrum i anslutning (toa/dusch) till sovrummet. På bottenplan finns också en toa och tvättstuga. 

På ovanvåningen finns två sovrum med dubbelsäng 180 cm. Utöver det finns två bäddfåtöljer. Båda sovrummen har utgång till balkong med utsikt mot bäcken och med havsutsikt. På ovanvåningen finns också toalett med dusch samt liten soffhörna. På  altanen finns bord för många och solstolar. Utedusch finns sommartid. Till Torpet hör en vedeldad badtunna. Vid bryggan finns en bastubåt (1 april -30 september) som delas med Annexet och Vita huset. Bastubåten kan användas från land vintertid.

Tv utbud:Telia Lagom.  Torpet har wi-fi. 

"Lilltorpet", (ett litet hus på 25 kvm intill) har två enkelsängar, toalett och dusch samt egen altan. Husen lämpar sig för 2-3 familjer,  ca 8-10 personer i båda husen.

 

Max antal gäster i torpet + lilltorpet är 10 personer totalt. Vi tar inte emot extra gäster, ej heller är det tillåtet att slå upp tält eller ta med husbil/husvagn. Det är inte tillåtet att ta med husdjur.

 

Under högsäsong (v26- 33) hyr vi enbart ut veckovis med bytesdag lördagar.


Passar för:

  • Familjer

  • Vänner

  • Mindre grupper

Långtidsuthyrning för familjer via företag eller privat 3-6 månader september - maj. inkom med förfrågan via mejl.

Pris: (Se också priser & villkor)

  • Veckohyra: 18 000 kr (lågsäsong 12 000 kr)

  • Dygn: 3300 kr (Högsäsong 1/4-30/9 + 20/12-7/1)

  • Jul/nyår/påsk/kristihimmelsfärd 4000 kr dygn. (Minst tre dygn)

    Dygn: 2300 kr (Lågsäsong: 1/10-20/12 + 8/1-31/3)

  • Minst 2 dygn

Tillbehör:

I huset: Barnstol, Resesäng,  Leksaker, Kolgrill, Sällskapsspel, Böcker, Vedeldad badtunna, trädgård, utedusch
Delas med Annexet och Vita huset: Flytvästar, kajak, kanadensare, sup, optimistjolle, bastubåt, lekplats.

Nytt från höst 2018: Boka motorbåt för fiske och bad 500 kr per dygn + bensin