Torpet

Med bäcken porlande bakom knuten och skogen i ryggen ligger detta charmiga hus från mitten av 1700-talet med tillhörande gäststuga. Husen ligger endast 100 meter till havet där det finns långgrund sandstrand och båt/badbrygga. Från uteplatsen har man utsikt över havet och vår roliga naturlekplats.

I bottenplan finns stort lantkök med vedspis (och vanlig),  bar och matplats med havsutsikt. Vardagsrum med braskamin och gott om plats i den stora soffan. Ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng och med badrum i anslutning (toa/dusch) till sovrummet. På bottenplan finns också en toa och tvättstuga. 

På den nyrenoverade ovanvåningen finns två sovrum med  dubbelsäng 180 cm. Utöver det finns två bäddfåtöljer. Båda sovrummen har utgång till balkong med utsikt mot bäcken och med havsutsikt. På ovanvåningen finns också toalett med dusch samt liten soffhörna. På  altanen finns bord för många och solstolar. Utedusch finns sommartid. Till Torpet hör en vedeldad badtunna. Vid bryggan finns en bastubåt (1 april -30 september) som delas med  Annexet och Vita huset.

 

"Lilltorpet", (ett litet hus på 25 kvm intill) har två enkelsängar, toalett och dusch samt egen altan.Husen lämpar sig för 2-3 familjer,  ca 8-10 personer i båda husen.

MAX ANTAL GÄSTER I TORPET OCH LILLTORPET ÄR 10 PERSONER.

Under högsäsong (v25 - 33) hyr vi enbart ut veckovis. 

 

 

 

 

 

 

 


       Passar för:

  • Familjer

  • Vänner

  • Mindre grupper

Långtidsuthyrning för familjer via företag eller privat 3-6 månader september - maj. inkom med förfrågan via mejl.

        Pris:

  • Veckohyra: 17 000 kr

  • Dygn: 3300 kr (Högsäsong 1/4-30/9 + 20/12-7/1)

  • Jul/nyår 4000 kr dygn. 

    Dygn: 2500 kr (Lågsäsong: 1/10-20/12 + 8/1-31/3)

  • Minst 2 dygn

Tillbehör:

I huset: Barnstol, Resesäng,  Leksaker, Kolgrill, Sällskapsspel, Böcker, Vedeldad badtunna, trädgård, utedusch
Delas med Annexet och Vita huset: Flytvästar, kajak, kanadensare, sup, optimistjolle, bastubåt, lekplats.

 

 

 

 

 

 → Till Annexet