Dags för konferens, planeringsdag eller teambuilding med arbetsgruppen?

 

HÄLLESDALENS GÅRD är stället när man verkligen vill ha tid för varandra. Laga mat tillsammans,  teambilda, umgås och såklart jobba - men i en avslappnande och kreativ miljö bort från stadens lockelser.

ANNEXET har plats för max 20 personer och här kan du samla arbetsgruppen för kreativa dagar och förena nytta med nöje. Laga mat tillsammans eller beställa catering - det väljer ni själva.  Annexet har egen vedeldad bastu och rymlig vedeldad badtunna.Läs mer om annexet under fliken våra hus.

TORPET är huset för er som vill ha gammeldags mys och som inte har behov av utrymme för möten. Torpet är mer anpassat för umgänge och teambuilding för den lilla gruppen. Torpet har havsutsikt och en vedeldad badtunna. Läs mer om Torpet under fliken våra hus. 

 

Utnyttja våra härliga omgivningar för aktiviteter och lek.  Vid vattnet ett stenkast från våra hus finns den flytande bastubåten med plats för 7-8 personer. Bastubåten ligger i från april – september  och disponeras av våra gäster enligt överenskommelse. 

 

Samlas för en äkta vedeldad upplevelse! Vill du hellre passa på att se skärgården från sin bästa sida kan du paddla kajak eller sup. I huset finns projektor och blädderblock. Vi har wi-fi.

 

Inför 2019 planerar vi ytterligare förbättringar i husen och omgivningarna. Vi återkommer med info när vi bestämt vad som står på tur. 

Vedeldad bastu, April - September

Vedeldad bastu, April - September