Dags för konferens, planeringsdag eller teambuilding med arbetsgruppen?

 

HÄLLESDALENS GÅRD är stället när man verkligen vill ha tid för varandra. Laga mat tillsammans,  teambilda, umgås och såklart jobba - men i en avslappnande och kreativ miljö bort från stadens lockelser.

ANNEXET har plats för max 20 personer i elva sovrum och här kan du samla arbetsgruppen för kreativa dagar och förena nytta med nöje. Laga mat tillsammans eller beställa catering - det väljer ni själva.  Annexet har egen vedeldad bastu och rymlig vedeldad badtunna.Läs mer om annexet under fliken våra hus.

VITA HUSET har plats för 9 personer i 6 sovrum och är vårt lite lyxigare hus som ligger närmast havet. Gott om plats för kreativa möten och ett stort välutrustat kök med bar och soffgrupper i anslutning till eldstäder. Vita huset har vedeldad badtunna.

TORPET är huset för er som vill ha gammeldags mys och som inte har behov av utrymme för möten. Torpet är mer anpassat för umgänge och teambuilding för den lilla gruppen. Torpet har havsutsikt och en vedeldad badtunna. Läs mer om Torpet under fliken våra hus. 

Utnyttja våra härliga omgivningar för aktiviteter och lek.  Vid vattnet ett stenkast från våra hus finns den flytande bastubåten med plats för 7-8 personer. Bastubåten ligger i från april – september  och disponeras av våra gäster enligt överenskommelse. Kan användas från land övriga månader.

 

Vill du hellre passa på att se skärgården från sin bästa sida kan du paddla kajak eller sup. I huset finns projektor och blädderblock, Apple-TV. Husen har wi-fi.När du bokar konferens hos oss ingår välkomstfika, kaffe/te under dagen, godis och frukt, handdukar till badet. Vi städar efter er. Sover ni över ingår lakan&handdukar.

 

Vedeldad bastu, April - September

Vedeldad bastu, April - September