Dags för konferens, planeringsdag

eller teambuilding med arbetsgruppen?

 

HÄLLESDALENS GÅRD är stället när man verkligen vill ha tid för varandra. Laga mat tillsammans,  teambilda, umgås och såklart jobba - men i en avslappnande och kreativ miljö bort från stadens lockelser.

I ANNEXET med plats för 20 personer kan du samla arbetsgruppen för kreativa dagar och förena nytta med nöje. Laga mat tillsammans eller beställa catering - det väljer ni själva.Läs mer om annexet under våra hus. Annexet har egen bastu.

 

TORPET är huset för er som vill ha gammeldags mys och som inte har behov av utrymme för möten. Torpet är mer anpassat för umgänge och teambuilding för den lilla gruppen. Läs mer om Torpet under våra hus.Torpet har havsutsikt och kommer att utrustas med badtunna 2017.

 

Vill ni ha hel- eller halvpension eller hyra in en kock via oss så inkom med förfrågan och önskemål så återkommer vi med förslag.

 

Nöjda gäster har vi haft många tex Yrkesdykarskolan Svanesund, Göteborgsoperan, Volvocars, Key Solutions, Merchworld, flera kommuner och landsting. Välkomna med er förfrågan. 

 

 


NYHET 2017! Åretruntbastu med plats för 14+ finns att tillgå i annexet. Vi även även köpt in några kajaker och paddleboards (SUP) att användas för våra gäster. Flytvästar finnes. Under hösten 2017 kommer badtunnor att installeras i Torpet. 

 

Utnyttja våra härliga omgivningar för aktiviteter och lek.  Vid vattnet ett stenkast från våra hus finns den flytande bastubåten med plats för 7-8 personer. Bastubåten ligger i från april – oktober och disponeras av våra gäster enligt överenskommelse. Samlas för en äkta vedeldad upplevelse! Vill du hellre passa på att se skärgården från sin bästa sida kan du paddla kajak eller sup.