Gott nytt år alla Nya och Gamla gäster. Påminnelse att boka, det börjar bokas upp. Allra bästa hälsningar, Jonas & Annika med barn och barnbarn

2018 kretsar mycket kring vedeldning. Vedeldade badtunnor finns nu i alla husen. I Annexet vedeldad bastu året om, vid bryggan vedeldad bastubåt april - oktober. Och inomhus vedeldade kaminer såklart... Vill man dessutom göra upp eld utomhus och grilla korv så funkar det med. Kom å elda, kom å bada. Välkomna till Hällesdalens Gård 2018. 

fire-917411__340.jpg

Kom och bada!

På Hällesdalens Gård kretsar mycket kring vatten. På sommaren såklart havet och vedeldad bastuflotte, men även på vintern är det härligt att bada. Tänk dig att sitta i en varm badtunna under bar himmel. Kanske till och med ta ett dopp i havet för att sen plumsa i det heta karet. Oslagbart! Vi har badtunnor till alla hus. Välkomna. 

Jonas och Olivia älskar att bada.

Jonas och Olivia älskar att bada.

Jonas bygger

Jonas bygger

Boka Julavslutning hos oss

Kom å bada - Kom å ät - Kom å basta!

ingår gör: tillträde till annexet hela dagen, och även kvällen om så önskas ( till ca 22:00)  Kaffe och lussekatt på förmiddagen, Jultallrik, fri tillgång till vedeldad bastu och vedeldad badtunna, handdukar och badrock ingår. För er som vill fortsätta även på kvällen finns kolgrill och fullt utrustat kök. 10-20 personer 580 kr ( + moms företag) per person. Gäller vardagar från 13 nov och fram till jul, ej helger. Välkomna❤️

 

IMG_2110.JPG

Badtunna i annexet!

C2912E99-D1F0-4768-A9D4-4968DE504F2F.JPG

Varför inte ett vinterbad? 

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more

Höst och dags för uppstart och konferenser

 

Sommaren går mot sitt slut och hösten är på gång med stormsteg. Kvällarna blir mörkare och luften klarare. För oss blir det en späckad höst minst sagt. Tur att vi har Ania, Amanda och Jonas, världens bästa team. Vi ser fram emot både nya och "gamla" gäster. Välkomna i höst Volvocars, Maersk Scandinavia, Uddevalla sjukhus, Svenska Mässan, Södra Bohuslän Turism, Ica Kvantum med flera. Vi är stolta och glada att ni valt oss. Senare i höst har vi också den stora glädjen att ta emot gäster från Finland, Estland, Lettland, Polen, Sverige och Danmark när de ska ha en internationell Dykövning på Yrkesdykarskolan i Svanesund och träna på att samordna sig vid större katastrofer mm. Spännande och viktigt för oss alla. Vi hoppas att ni ska unna er att njuta lite också, inte bara jobba. Paddla lite kajak, bada bastubåt och simma i mareld, bada i vedeldad tunna och ha det allmänt gott. Varmt välkomna:) 

kayaking-1149886__340.jpg