Hällesdalen 331, 44497 Svenshögen

 

hallesdalensgard@gmail.com

Annika knutsson: +46706-276964

Jonas knutsson: +46761-122565

Höst och dags för uppstart och konferenser

Höst och dags för uppstart och konferenser

 

Sommaren går mot sitt slut och hösten är på gång med stormsteg. Kvällarna blir mörkare och luften klarare. För oss blir det en späckad höst minst sagt. Tur att vi har Ania, Amanda och Jonas, världens bästa team. Vi ser fram emot både nya och "gamla" gäster. Välkomna i höst Volvocars, Maersk Scandinavia, Uddevalla sjukhus, Svenska Mässan, Södra Bohuslän Turism, Ica Kvantum med flera. Vi är stolta och glada att ni valt oss. Senare i höst har vi också den stora glädjen att ta emot gäster från Finland, Estland, Lettland, Polen, Sverige och Danmark när de ska ha en internationell Dykövning på Yrkesdykarskolan i Svanesund och träna på att samordna sig vid större katastrofer mm. Spännande och viktigt för oss alla. Vi hoppas att ni ska unna er att njuta lite också, inte bara jobba. Paddla lite kajak, bada bastubåt och simma i mareld, bada i vedeldad tunna och ha det allmänt gott. Varmt välkomna:) 

kayaking-1149886__340.jpg

Boka Julavslutning hos oss

Snart dags för Kerstin och Layzas yogahelg hos oss på Hällesdalens Gård. Det finns några platser kvar, datum 8-10 september💕