Hällesdalen 331, 44497 Svenshögen

 

hallesdalensgard@gmail.com

Annika knutsson: +46706-276964

Jonas knutsson: +46761-122565

Hopptorn och mareld!

En dag när jag kom hem så stod det bara där! Jonas har vips byggt ett hopptorn konstruerat som ett älgtorn längst ut på bryggan. Den tyska familjen som bodde hos oss den veckan kom och tog Jonas högtidligt i hand och tackade med ett brett leende. Är lite osäker på vem i familjen som tyckte det var mest kul att hoppa...pappan eller döttrarna. Vill man inte hoppa så går det också fint att titta på utsikten och spana efter fåglar och sälar. Eller på marleden, detta naturfenomen som är så fantastiskt. En av våra gäster häromåret, en skotte, blev helt förundrad och kom rusande för att berätta att hela havet glittrade. Vi skojade med honom och sa att han såg i syne. Han blev lite konfunderad där ett tag och vi höll masken,  men sen berättade vi. Svaret vi fick är klockrent! ”This is blooody amasing I want to book every summer thirty years forward…”

Fira jul och nyår i mysiga torpet.

Fira jul och nyår i mysiga torpet.

PINKPROGRAMMING.SE