Hällesdalen 331, 44497 Svenshögen

 

hallesdalensgard@gmail.com

Annika knutsson: +46706-276964

Jonas knutsson: +46761-122565

redo att börja veckan efter en stund i bastubåten och tillhörande bad

redo att börja veckan efter en stund i bastubåten och tillhörande bad

I helgen har två yogaledare - Kerstin och Layza haft Yoga på gården. Deltagarna har åkt hem och alla verkar nöjda och glada. Och avslappnade. Härligt är det. Vi avlutar veckan med att bada bastubåt och konstaterar att det fortfarande är varmt i vattnet, 18 grader, inga maneter och marled. Så här i början på hösten är det oundvikligt att börja sammanfatta sommaren och förbereda sig på höst. Vi konstaterar att sommarens gäster har varit nöjda och alla väldigt trevliga. Vi har haft gäster från Skottland, Tyskland, Indien, Norge, England, Usa, Danmark och Sverige.  Det känns kul och ger oss energi att fortsätta förbättra i husen och på gården. 

Så härligt att vi kan få gäster sjövägen nu när bryggan är så fin och stabil. God mat i goda vänners lag😊

Sommaren kom tillbaka

Sommaren kom tillbaka