Hällesdalen 331, 44497 Svenshögen

 

hallesdalensgard@gmail.com

Annika knutsson: +46706-276964

Jonas knutsson: +46761-122565

12 grader varmt och höst

Jag fullkomligt älskar hösten. De varma färgerna, den klara luften, alla dofter i naturen. Och när man kommer in, lite frusen efter att ha vart ute med (o)djuren är det så skönt att tända i brasan. Vi har har forfarande ganska bra med bokningar vilket är fantastiskt kul. Och detta året har vi verkligen fått positiv respons från samtliga gäster. Det märks att de uppskattar att vi har höjts standarden i husen och ännu bättre kommer det att bli.  Detta året har vi haft besökare från Skottland, USA, England, Norge, Indien, Finland, Tyskland, Nederländerna, Rumänien, Danmark, Frankrike och så Sverige så klart. Det är så kul! Ha en go höst alla och nu börjar vi boka på inför nästa säsong. 

 

Trädfällning och korv

Så härligt att vi kan få gäster sjövägen nu när bryggan är så fin och stabil. God mat i goda vänners lag😊